Simpel endeløs snoet ring

På lager
29,00 DKK
3  Anmeldelser

Her ser du en anderledes udgave af vores ellers populære simple endeløse ring. Vores normale endeløse ring består af ét stykke metal, hvor enderne mødes i en rund ring. Ved denne endeløse ring, er der blevet brugt to stykker metal, som først er blevet snoet og efterfølgende formet til en ring, så det nærmest giver et flettet look. Enderne på ringen har fået en lille svejsning, som efterfølgende er blevet gjort pæn rund, både for at skåne ens piercing når man tager ringen i kroppen, men også for at holde de to stykker metal sammen, så de ikke falder fra hinanden.
Enderne på ringen kan trækkes fra hinanden og samles igen, men for at man ikke gør ringen deform, anbefaler vi at du twister enderne fra hinanden, når du skal have den i og ud af kroppen.

Ringen findes i de tre populære farver, blank, sort og guld. Og samtidig kan hver farve vælges i flere forskellige diametre og trådtykkelser. Vælg helt op til 1,6 mm. i trådtykkelse.

Ringen kan bruges i næsten alle piercinger, så længe målene på ens piercing stemmer overens med målene på smykket. Brug den f.eks. i en traguspiercing eller måske som en læbepiercing.

Specifikationer
SKU Ring-105
Lukketype Twist
Type Endeløs ring
Materiale Kirurgisk stål
Belægningstype Ionimplantering
Antal enheder 1 stk.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simpel endeløs snoet ring
Din bedømmelse