Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Simpel endeløs snoet ring

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en anderledes udgave af vores ellers populære simple endeløse ring. Vores normale endeløse ring består af ét stykke metal, hvor enderne mødes i en rund ring. Ved denne endeløse ring, er der blevet brugt to stykker metal, som først er blevet snoet og efterfølgende formet til en ring, så det nærmest giver et flettet look. Enderne på ringen har fået en lille svejsning, som efterfølgende er blevet gjort pæn rund, både for at skåne ens piercing når man tager ringen i kroppen, men også for at holde de to stykker metal sammen, så de ikke falder fra hinanden.
Enderne på ringen kan trækkes fra hinanden og samles igen, men for at man ikke gør ringen deform, anbefaler vi at du twister enderne fra hinanden, når du skal have den i og ud af kroppen.

Ringen findes i de tre populære farver, blank, sort og guld. Og samtidig kan hver farve vælges i flere forskellige diametre og trådtykkelser. Vælg helt op til 1,6 mm. i trådtykkelse.

Ringen kan bruges i næsten alle piercinger, så længe målene på ens piercing stemmer overens med målene på smykket. Brug den f.eks. i en traguspiercing eller måske som en læbepiercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-105
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Twist
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Okay
Karakter
Den er virkelig flot og sød, nem at sætte i.

Men! Den sætter sig konstant fast i håret og ændre meget nemt form.
Så den skal tages ud, formes som en cirkel og ind i øret igen.
Bedømt af Mette
Fed og anderledes
Karakter
Superlækkert smykke, som ikke ligner alle andre ringe :) Bedømt af Karla
Rigtig god
Karakter
Jeg købte denne næsering til min søster og hun var ganske tilfreds med den. Den var til gengæld mindre end jeg lige havde forestillet mig, men det er jo hvad man kan forvente med billeder og onlinekøb. Bedømt af Annika F.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel endeløs snoet ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images