Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Simpel endeløs snoet ring

29,00 kr
På lager

Her ser du en anderledes udgave af vores ellers populære endeløse ring. Vores normale endeløse ring består af ét stykke metal, hvor enderne mødes i en rund ring. Ved denne endeløse ring er der blevet brugt to stykker metal, som først er blevet snoet og efterfølgende formet til en ring, så det nærmest giver et flettet look. Enderne på ringen har fået en lille svejsning, som efterfølgende er blevet gjort pæn rund, både for at skåne éns piercing, når man tager ringen i kroppen, men også for at holde de to stykker metal sammen, så de ikke falder fra hinanden.
Enderne på ringen kan trækkes fra hinanden og samles igen, men for at man ikke gør ringen deform, anbefaler vi, at du twister enderne fra hinanden, når du skal have den i og ud af kroppen.

Ringen findes i de tre populære farver, blank, sort og guld. Og samtidig kan hver farve vælges i flere forskellige diametre og trådtykkelser. Vælg helt op til 1,6 mm i trådtykkelse.

Ringen kan bruges i næsten alle piercinger, så længe målene på éns piercing stemmer overens med målene på smykket. Brug den f.eks. i en tragus-piercing eller måske som en læbepiercing.

Detaljer
Product NameSimpel endeløs snoet ring
SKURing-105
LukketypeTwist
TypeEndeløs ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris forhud
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simpel endeløs snoet ring
Din bedømmelse
Simpel endeløs snoet ring