Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Lige stav af titanium med indvendigt gevind

89,00 kr
På lager

Her er det perfekte smykke til dig som nægter at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Her får du nemlig en lige piercingstav af ægte ren titanium, som er det absolut bedste materiale, du kan få til din piercing. Titanium er så rent og slidstærkt, at selv læger bruger materialet, til implantater som sættes ind i kroppen. Det er naturligvis 100% nikkelfrit, og så ruster eller tærer det ikke, heller ikke når det kommer i kontakt med væske.

Designet er helt enkelt og stilrent, på den fede måde. Der er ingen larmende tingel tangel på smykket, men blot to flotte blanke lukkekugler, en i hver ende af staven.

En lige stav kan bruges til flere forskellige typer piercinger, alt afhængig af størrelsen på staven. Denne lækre sag fås i to forskellige trådtykkelser, samt mange forskellige længder. Smykket kan f.eks. med fordel bruges i en tungepiercing, hvor materialet netop kommer til sin ret, i tungens bløde sarte væv, hvor det vil pynte uden at genere eller irritere. Det indvendige skruegevind, som denne stav også er udstyret med, er endnu en kæmpe fordel, når smykket skal bruges på det lidt mere sarte områder af kroppen. Det indvendige gevind, sørger nemlig for, at selve skruedelen aldrig kommer i kontakt med huden.

En lige stav kan faktisk også være det perfekte valg til en stilfuld brystpiercing, eller måske en fræk intimpiercing, hvor det rene materiale og det praktiske skruedesign, igen er en fordel i det sarte væv.

Mulighederne er mange, materialet er i top og designet er både stilrent og praktisk. Så skynd dig at bestil din titaniumsstav allerede i dag - din piercing vil helt sikkert takke dig for det.

Detaljer
NavnLige stav af titanium med indvendigt gevind
SKUBarbell-162
LukketypeInternt gevind
TypeLige stav
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix, Bridge, Tunge, Nipple
MaterialeTitanium
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lige stav af titanium med indvendigt gevind
Din bedømmelse
Lige stav af titanium med indvendigt gevind