Lige stav af titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er det perfekte smykke til dig som nægter at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Her får du nemlig en lige piercingstav af ægte ren titanium, som er det absolut bedste materiale, du kan få til din piercing. Titanium er så rent og slidstærkt, at selv læger bruger materialet, til implantater som sættes ind i kroppen. Det er naturligvis 100% nikkelfrit, og så ruster eller tærer det ikke, heller ikke når det kommer i kontakt med væske.

Designet er helt enkelt og stilrent, på den fede måde. Der er ingen larmende tingel tangel på smykket, men blot to flotte blanke lukkekugler, en i hver ende af staven.

En lige stav kan bruges til flere forskellige typer piercinger, alt afhængig af størrelsen på staven. Denne lækre sag fås i to forskellige trådtykkelser, samt mange forskellige længder. Smykket kan f.eks. med fordel bruges i en tungepiercing, hvor materialet netop kommer til sin ret, i tungens bløde sarte væv, hvor det vil pynte uden at genere eller irritere. Det indvendige skruegevind, som denne stav også er udstyret med, er endnu en kæmpe fordel, når smykket skal bruges på det lidt mere sarte områder af kroppen. Det indvendige gevind, sørger nemlig for, at selve skruedelen aldrig kommer i kontakt med huden.

En lige stav kan faktisk også være det perfekte valg til en stilfuld brystpiercing, eller måske en fræk intimpiercing, hvor det rene materiale og det praktiske skruedesign, igen er en fordel i det sarte væv.

Mulighederne er mange, materialet er i top og designet er både stilrent og praktisk. Så skynd dig at bestil din titaniumsstav allerede i dag - din piercing vil helt sikkert takke dig for det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Barbell-162
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lige stav af titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images