Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ørepiercing med flere stendesign og farver

29,00 kr
På lager

På billedet længere oppe finder du denne enkle ørepiercing, som findes i flere designs. Du kan vælge din zirconia i hjerte, stjerne eller dråbeform som kommer til at pryde fronten af smykket. Målene er:

Hjerte: 6 x 6 mm

Stjerne: 5 x 5 mm

Dråbe:  6 x 4 mm

Udover at du kan vælge mellem flere designs, så kan du også vælge mellem flere forskellige farver i de enkelte designs på smykket.

Smykket har en trådtykkelse på 1,2 mm, en længde på 6 mm samt en kuglestørrelse på 3 mm. Kuglen kan skrues af og på, så når smykket skal i øret skrues kuglen af og skrues på igen efter isættelse af smykket. Alt dette er ens for alle modellerne, det eneste der skal tages stilling til, er designet på stenen der sidder på smykket og farven på den pågældende sten.

Det fede ved dette smykke er, at du kan bruge det flere forskellige steder i dit øre - blandt andet i din tragus- eller helixpiercing. Der er mange muligheder for placering af dette smykke i dit øre - du skal selvfølgelig bare være opmærksom på, at målene på smykket skal passe til målene på din piercing. Som du kan høre, er der plads til at være kreativ med placeringen af dette smykke, så bare slå dig løs og lad kreativiteten få frit spil!

Detaljer
NavnØrepiercing med flere stendesign og farver
SKUBarbell-179
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeØrepiercing
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix
Længde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse3 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ørepiercing med flere stendesign og farver
Din bedømmelse
Ørepiercing med flere stendesign og farver