Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ring med dobbelt splittet stenrække

Lagerstatus: Ikke på lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser her er hvad vi kalder for en endeløs ring. Ikke fordi den ikke har nogen ender, de er bare svære at se hvis man ikke lige ved hvor man skal kigge. Men ser du på billedet, kan du i hjørnet se, at ringen har fået et vrid. Du åbner altså smykket ved at vride ringens ender fra hinanden, for derefter at isætte smykket og vride enderne på plads igen.

Smykket findes i forskellige farver, hvor det udelukkende er farven der er forskellen. Form, størrelse, materiale og alt er ens uanset hvilken farve du vælger. Materialet er på dette smykke er messing, som er blevet belagt med henholdsvis platinium for den sølvfarvede model og 14 karat guld for de to gyldne modeller. Ringes mål er henholdsvis 1,2 mm. for tykkelsen og 8 mm. for diameteren. I alt sidder, så vidt vi kan tælle, 30 sten på hver ring.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-157
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med dobbelt splittet stenrække
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.