Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing med akrylkugler og sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du et lækkert lille dagligdagssmykke som både er smukt og enkelt mens man samtidig får rigtig meget får pengene. Navlepiercingen her har en stav af kirurgisk stål og top- samt bundkugle af akryl. Begge kugler har en smuk sten som kan vælges i fem forskellige farver. Du kan vælge den klare variant som nok er det mest klassiske look, eller du kan være lidt mere vovet og vælge en af de mere bemærkelsesværdige farver som alle står i rigtig flot kontrast til huden.

Prisen er banket helt i bund på denne lækre lille navlepiercing, så hvis du har svært ved at beslutte dig for en farve, hvorfor så ikke bare købe en af hver? På den måde har du altid en navlepiercing som passer til dagens outfit uanset hvad du vælger at tage på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-203
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 24 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Flotte!
Karakter
Navlepiercingerne er super flotte, og servicen er top!! Har dog en oplevelse af de hurtigt går i stykker.. har oplevet det to gange nu, hvilket er super ærgeligt. Selvfølgelig skal man heller ikke forvente mere i forhold til prisen, men det er stadig rigtig ærgeligt.. så vær lige forberedt på det, inden køb! Bedømt af Iben
6 mm stav med grønne kugler
Karakter
Rigtig fin kvalitet, den grønne var dog mere mørkegrøn end vist på billedet, men bestemt stadig flot :) Bedømt af Cecilie
forventninger indfriet og god service
Karakter
Super god service. Hurtig levering. Produktet lever totalt op til det jeg forventede. Bedømt af susan
Super lækker navlepiercing!
Karakter
Jeg bestilte denne navlepiercing i klar og lyserød i går og modtog dem allerede med posten i dag. Jeg havde ikke forventet det helt store når prisen var så lav men de er bare så flotte og søde når de kommer i at jeg har besluttet mig for at bestille en af hver i de tre andre farver også :-D Tusind tak herfra for de lækre smykker og den hurtige levering, det er bare total i orden kundeservice! Knus fra Anne Sofie :-) Bedømt af Anne Sofie Larsen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med akrylkugler og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images