Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Septum Piercingsmykker Septum Piercingsmykker

Septum Piercingsmykker

Opdag vores seneste septum-piercingsmykker, skabt i unikke stilarter, som du vil elske, og nogle, du aldrig har set før

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Materiale
Farve
Farve på sten
Trådtykkelse
Diameter på ring
Biokompatibilitet
Vandbestandighed
Holdbarhed

Varer 1-48 af 128

Sorter efter
 1. Endeløs ring af titanium med hængsel
  99,00 kr
 2. Trekantet titaniumring
  89,00 kr
 3. Hestesko med kugler
  39,00 kr
 4. Septumpiercing med labyrint-design
  99,00 kr
 5. Simpel septumretainer
  29,00 kr
 6. Hængslet titaniumring i chevrondesign
  99,00 kr
 7. Septumpiercing med snoet design
  99,00 kr
 8. Endeløs ring med hængsel
  69,00 kr
 9. Ring med hængsel og snoet tråd
  129,00 kr
 10. Simpel septumretainer af akryl
  19,00 kr
 11. Endeløs ring i mange farver
  19,00 kr
 12. Hestesko af titanium med indvendigt gevind
  89,00 kr
 13. Hestesko med spikes
  39,00 kr
 14. Elegant titaniumring med facetter
  139,00 kr
 15. Septumpiercing med stenbesat trekantet form
  179,00 kr
 16. Septumpiercing med blød stenbesat V-form
  139,00 kr
 17. Endeløs ring af 14 karat guld med hængsel
  709,00 kr
 18. Septumpiercing med kæde
  89,00 kr
 19. Hængslet segmentring af titanium med stor, udadvendt bue
  159,00 kr
 20. Matsort hestesko
  39,00 kr
 21. Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind
  119,00 kr
 22. Septumpiercing med store opalitesten
  179,00 kr
 23. Matsort hestesko med spikes
  39,00 kr
 24. Stor kuglering
  39,00 kr
 25. Hestesko med indvendigt gevind og runde sten
  89,00 kr
 26. Ring af titanium med hængsel og spikes
  129,00 kr
 27. Hestesko af titanium med spikes
  79,00 kr
 28. Ring med fast kugle
  39,00 kr
 29. Septumpiercing med snoninger og firkantet sten
  129,00 kr
 30. Hestesko af titanium
  79,00 kr
 31. Simpel endeløs snoet ring
  29,00 kr
 32. Stor hestesko med spikes i kirurgisk stål
  29,00 kr
 33. Septumpiercing med stenbesat kant
  99,00 kr
 34. Hængslet ring med kugler
  329,00 kr
 35. Hængslet ring i titanium med stenrække
  279,00 kr
 36. Kuglering
  29,00 kr
 37. Septumpiercing med aztekisk design
  99,00 kr
 38. Stor hestesko
  29,00 kr
 39. Septumpiercing af kirurgisk stål med ornamentisk design
  219,00 kr
 40. Stor kuglering med let pop-out kugle
  89,00 kr
 41. Matsort kuglering
  39,00 kr
 42. Septumpiercing med opalsten og kædedesign
  159,00 kr
 43. Chevronring af titanium med sten
  269,00 kr
 44. Simpel septumretainer af 14 karat guld Simpel septumretainer af 14 karat guld -30%
  Simpel septumretainer af 14 karat guld
  230,30 kr Fra 329,00 kr -30%
 45. Kuglering af titanium
  89,00 kr
 46. Hængslet titaniumring med dobbeltbånd og dråbeformet sten
  209,00 kr
 47. Septumpiercing med fem sten
  139,00 kr
Side
pr. side

Septum-piercing

Tør være dig selv! Septum-piercingen er et sikkert tegn på selvtillid og får altid hoveder til at dreje. Vi har alle de septum-smykker, du har brug for til at rocke din egen smukke stil. Se vores samling, og lad dig forbløffe af alle farverne, størrelserne og materialerne, du kan vælge imellem, såsom 14k guld eller kirurgisk stål. Med vores lynhurtige levering kan du vise dine nye favoritter frem inden længe.

En septum-piercing går gennem den væg, der adskiller næseborene, så dit smykke ses dukke frem fra hvert næsebor i en pæn, symmetrisk position, der udtrykker balance og stabilitet. Eller ikke, det er op til dig: Hvis du har lyst, kan du give din septum-ring eller hestesko et lille drej for at spice dit look op med lidt legesyg uorden. Det er din septum, så gør lige, hvad du vil! Men uanset hvordan du placerer den, er en septum-ring, også kaldet en bull ring, et tegn på styrke. Det er gang på gang blevet bevist af mange af vores yndlingsstjerner - har du set, hvor skønne Gigi Hadid og Lady Gaga ser ud med den?

Når du leder efter dine nye septum-ringe, finder du utallige design-variationer at vælge imellem, og hver enkelt har sin egen vibe. Nogle er enkelheden selv, mens andre are mere flashy med sten. Nogle bruger virkelig funky ideer, såsom en selvlysende hestesko, en garanteret samtalestarter. Siden septum sidder i midten af dit ansigt, bliver smykket automatisk en central del af, hvad folk ser, når de kigger på dig. Så brug det til at vise dem, hvem du virkelig er.

Septum PiercingSeptum Piercing

Hvad hvis vi fortalte dig, at ikke alle septum-piercingringe er runde? Og at vi også tilbyder andre former, som du kan udforske til din septum? Leg med de mange muligheder, som et chevron-design, en interessant halv cirkel, halv trekant med et art deco-flair. Nogle går endda dobbelt op på ringformen for at skabe noget helt uventet, som en ring med en anden ring på eller en todelt omkreds. De har alle sammen en forskellig følelse og tone, der forvandler cirklens sædvanlige minimalisme til noget unikt og overraskende.

Vælg den rette størrelse til dig, ikke bare for at få det mest behagelige fit, men også af stilmæssige grunde. En større septum-ring er mere opsigtsvækkende og laver et stærkere statement, mens en mindre sidder tættere og lokker folk til at kigge lidt nærmere. Vi har et fantastisk udvalg af septum-piercingsmykker for enhver smag, og vores designs fås i forskellige farver. Så når først du har fundet noget, du virkelig godt kan lide, kan du gøre dit smykke endnu mere personligt ved at vælge en farve, der taler til dig - eller ligefrem samle dine yndlingssmykker i en vifte af farver, som du kan skifte imellem. Det er så nemt, men farverne gør en stor og tydelig forskel for dit look.

Uanset hvilken stil der passer bedst til din personlighed og hjælper dig med at stråle dit skarpeste, så finder du den i vores udvalg. Så hvad venter du på? Kig dig omkring, og udtryk dit sande jeg!

Septum SmykkerSeptum Smykker

Hvilken størrelse er en septum-piercing?

Standardtykkelsen på septum-smykker er 1,2 mm. Dog er diameteren på ringe og hestesko afhængig af din personlige anatomi og det udseende, du foretrækker.

Hvor længe tager en septum at hele?

En septum-piercing heler på bare 2-4 måneder, hvilket faktisk er ret hurtigt sammenlignet med de fleste andre piercingtyper. At pierce septum lyder, som om nålen skal gå igennem et hårdt stykke brusk, men der er faktisk et blødt område, der er nemt at gennemtrænge. Dette alene er en god grund til at overveje lige præcis denne piercing, fordi den ikke bare ser skøn ud, men også er ready to go på meget kort tid.

Få kun din septum-piercing lavet af en professionel piercer, der ved, hvordan de skal finde det sweet spot, og som følger reglerne for hygiejne. Og selvfølgelig kan helingstiden blive forlænget, hvis du ikke passer godt på din piercing, imens den heler. Så sørg for, at du ved, hvordan du foretager den korrekte efterbehandling.

Septum RingSeptum Ring

Hvordan rengør man en septum-piercing?

Rengør din helende septum to gange om dagen, først med vand og en fin sæbe og så senere med en saltvandsopløsning. Den første holder selvsagt såret pænt og rent for at undgå infektioner, og den anden udtrækker overskydende sårvæske, hvilket hjælper helingsprocessen. Vask altid dine hænder før hver rengøring.

Du må desuden aldrig røre ved din piercing under helingsperioden ud over, når du rengør den. Giv den fred og ro til at hele.

Septum Piercing SmykkeSeptum Piercing Smykke

Hvordan tager man en septum-ring på?

Vi gør vores bedste for at tilbyde brugervenlige produkter, og de fleste af vores smykker er meget nemme at tage på og af. Alligevel bør du altid nøje undersøge lukkemekanismerne på hver lille skønhed og forstå, hvordan de virker, før du bærer dem.

Nogle septum-ringe har hængslede segmenter, som du ganske enkelt trækker åbne, før du sætter ringen gennem piercinghullet og lukker den igen. Du mærker et klik, idet hængslet falder på plads. Andre ringe har aftagelige dele, som regel kuglehoveder, der også er et synligt element i designet. Atter andre har bare en lille, permanent åbning i ringens omkreds. Med nul bevægelige dele er det eneste, du skal gøre, at sætte ringen igennem piercingen. Det er alt sammen ret bekvemt, men vær sikker på, at du kender dine smykker, før du tager dem på.

Næse Piercing SeptumNæse Piercing Septum