100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Endeløs ring med hængsel-22%

53,82 kr Fra 69,00 kr -22%
På lager

Måske står du og mangler et nyt frækt smykke til din septum-, øjenbryns-, bryst- eller intimpiercing. Det kunne også være til et helt andet sted, for denne lækre endeløse ring, er nemlig super velegnet til en masse forskellige typer piercinger.

Denne endeløse ring er udstyret med et lille hængsel, som åbne- og lukkemekanisme. Det er både smart og praktisk, da du ikke risikerer at miste eller tabe lukkedelen af ringen, når den sidder fast på smykket i den ene side.

Ringen fås i et hav af forskellige flotte farver, som du selvfølgelig frit kan vælge og vrage imellem. Den fås ligeledes i flere forskellige størrelser, alt afhængig af, hvilken type piercing du ønsker at bruge den til. De tykkere modeller kan være en smule svære at åbne og lukke, med fingrene. Her kan man med fordel bruge en ringlukker når smykket skal lukkes, samt en ringåbner når det skal åbnes igen. Husk at disse værktøjer er en engangsinvestering, som kan bruges til mange forskellige piercingsmykker. Generelt kan man sige, at jo tykkere trådtykkelsen er, jo sværere er smykket at åbne og lukke. Kombinerer man en tyk trådtykkelse med en lille ringdiameter, bliver det sværere endnu.

Detaljer
NavnEndeløs ring med hængsel
SKURing-94
LukketypeHængsel
TypeHængslet ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navle, Labia, Klitoris forhud, Prins Albert, Frenum, Hafada, Lorum, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Endeløs ring med hængsel
Din bedømmelse
Endeløs ring med hængsel