Navlepiercing i flere farver med hjertesten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerte er et meget populært design inden for piercinger, det er et meget feminint design, som gør sig godt i navlepiercinger. Denne gang har hjertet tager form gennem en udskåret sten, som du kan se på billedet lidt længere oppe på siden. Hjertestenen i bunden af smykket er dog ikke den eneste sten, der er at finde på navlepiercingen. Der sidder nemlig også en indfattet sten i topkuglen af smykket, hvilken er et godt match til hjertestenen.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, og som du nok kan se på produktbilledet, så fås smykket også i flere forskellige farver. Smykket er nemlig belagt med en PVD belægning, for at give den forskellige farver - lige borset fra den blanke udgave, der blot får sin farve fra materialet. Du kan blandt andet få smykket i en multifarvet udgave eller en rødguld udgave. Hver udgave af smykket klæder også hjerte stenen meget godt - du kan dog ikke vælge farven på stenen, den vil nemlig altid være klar.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-482
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing i flere farver med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.