Brystpiercing med hjertesten

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 62,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

På billedet ovenfor ser du nogle brystpiercinger. Disse brystpiercinger er lavet af kirurgisk stål, hvor der er blevet påsat to små hjerteformede sten i hver ende. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, ved køb af en brystpiercing. Valg af farver gælder på for farven på staven, såvel som farven på de to små hjerteformede sten. Du kan blandt andet vælge mellem guld og rødguld, som farvetilvalg på staven, og du kan blandt andet vælge mellem rød, lyseblå og klar, som farvetilvalg på stenene.

Den ene hjerteformet sten kan skrues af, så smykket nemt og hurtigt kan isættes, hvorefter stenen skrues på igen. Smykket har en trådtykkelse på 1,6 mm. og en længde på 12. mm. Det vil sige, at det eneste du kan vælge mellem er farverne, da målene på smykket er ens for alle modellerne.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 26 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images