Kuglering med hjertesten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kugleringe er et utroligt alsidigt smykke, der kan bruges i utallige piercinger - selvfølgelig så længe målene på ringen stemmer overens med målene på din piercing. Smykket her kan blandt andet bruges i øret, næsen, øjenbrynet og så videre. Placeringen er helt op til dig, og hvor du synes ringen ser bedst ud.
Smykket er udstyret med en hjertesten som kugle. Kuglen sidder fast på ringen ved hjælp af de små huller, der sidder på den. Kuglen sidder simpelthen i spænd når den sidder i ringen. De fede ved denne kugle er, at den har flere huller på sig, så den kan både sidde horisontalt og vertikalt. Derudover kan hjertet og vendes mens det sidder i ringen. Du kan derfor tilpasse hjertets placering til, hvor du har ringen siddende.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, og som du nok har bemærket, så er der flere udgaver på billedet længere oppe. Det skyldes at ringen har fået en belægning, som gør, at du har flere farver at vælge mellem. Du kan eksempelvis få ringen i en guld udgave. Derudover kan du også selv vælge farven på hjertestenen, trådtykkelsen på ringen og sidst men ikke mindst, diameteren på ringen. Kuglestørrelsen varierer alt efter, hvilken diameter du vælger - kuglen måler nemlig 3 mm. ved 10 mm. i diameter og 5 mm. ved 12 mm. i diameter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-131
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Kuglelukning
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuglering med hjertesten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.