Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Kuglering med hjertesten

69,00 kr
På lager

Kugleringe er et utroligt alsidigt smykke, der kan bruges i utallige piercinger - selvfølgelig så længe målene på ringen stemmer overens med målene på din piercing. Smykket her kan blandt andet bruges i øret, næsen, øjenbrynet og så videre. Placeringen er helt op til dig, og hvor du synes ringen ser bedst ud.
Smykket er udstyret med en hjertesten som kugle. Kuglen sidder fast på ringen ved hjælp af de små huller, der sidder på den. Kuglen sidder simpelthen i spænd når den sidder i ringen. De fede ved denne kugle er, at den har flere huller på sig, så den kan både sidde horisontalt og vertikalt. Derudover kan hjertet og vendes mens det sidder i ringen. Du kan derfor tilpasse hjertets placering til, hvor du har ringen siddende.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, og som du nok har bemærket, så er der flere udgaver på billedet længere oppe. Det skyldes at ringen har fået en belægning, som gør, at du har flere farver at vælge mellem. Du kan eksempelvis få ringen i en guld udgave. Derudover kan du også selv vælge farven på hjertestenen, trådtykkelsen på ringen og sidst men ikke mindst, diameteren på ringen. Kuglestørrelsen varierer alt efter, hvilken diameter du vælger - kuglen måler nemlig 3 mm. ved 10 mm. i diameter og 5 mm. ved 12 mm. i diameter.

Detaljer
NavnKuglering med hjertesten
SKURing-131
LukketypeCaptive bead ring
TypeKuglering
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Septum, Navle, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
StentypeKubisk zirkonia
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kuglering med hjertesten
Din bedømmelse
Kuglering med hjertesten