Brystpiercing med vifte af sten

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stenene på denne model er marquiseskåret, som man kalder den form som stenen er skåret i. Man kunne måske også kalde dem ovale. Forskellen er dog, at en oval har runde ender og en marquise har spidse ender. Stenene sidder på hver side af af en 16 mm. lang stav. Der sidder 5 i hver ende, i en formation der kan minde om en vifte - Deraf navnet på smykket.

Staven er lavet af kirurgisk stål og det metal, som stenene sidder i, er lavet af messing. Messingen er efterfølgende blevet belagt med rhodium for at opnår en flot hvid glans. Smykket findes, som du kan se på billederne, i tre forskellige stenfarver. Du vælger naturligvis selv hvilken af farverne du vil have.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Krystal
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med vifte af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.