Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Brystpiercing med filigran og sten

89,00 kr
På lager

Brystpiercinger er ofte noget man holder for sig selv og sin nærmeste, men skal man endelig vise dem frem, kan man lige så godt gøre det med manér. Det er noget denne brystpiercing kan hjælpe dig med, da der ikke er sparet på detaljerne.

Smykket her forestiller en halvbue med små fine detaljerede snore, som hænger ned fra begge ender på den lige stav. Staven er i øvrigt 16 mm. lang, men pga. de to steder hvor buen er monteret, er det frie stykke kun 14 mm.
På midten af halvbuen er der fastgjort to sten, som du selv vælger farven på. Den øverste sten er en anelse større end den nederste, men til sammen er de med til at give smykket sin feminine elegance.

Modellen her findes i tre forskellige farver, hvor de to guldvarianter kun kan vælges med klare sten. Den blanke variant kan du derimod vælge med op til 4 forskellige stenfarver, alt efter temperament og stil.

Smykket her sælges enkeltvis, så er du så heldig at være piercet i begge brystvorter og ønsker du et smykke til hver, skal du bestille to stk, da du ellers kun vil modtage én.

Detaljer
NavnBrystpiercing med filigran og sten
SKUNipple-71
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNipplestav
PlaceringNipple
Længde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhænget
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brystpiercing med filigran og sten
Din bedømmelse
Brystpiercing med filigran og sten