Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Brystpiercing med sten3 for 2

Aktiveres automatisk ved kassen

...

69,00 kr 3 for 2
På lager

Aktiveres automatisk ved kassen

...

Grøn, lilla, sort, guld og sågar en sprudlende multifarve, er bare nogle af de mange lækre farver, som denne flotte brystpiercing fås i. Du får her en simpel lige stav til din brystpiercing, som fås i et væld af skønne farver der virkelig kan pifte din brystpiercing op med et flot nyt look.

Måske er du i det fornemme humør og vil gerne have smykket i et eksklusivt guldlook, eller måske vil du gerne prøve den lidt rå sorte farve i din brystpiercing. Det kan selvfølgelig også være at du bare elsker at lege med farverne og derfor er mest tiltrukket af en af de andre flotte pangfarver. Hvis det er helt umuligt at vælge en af de fede farver frem for en anden, kan du også kaste dig over den multifarvede variant som rummer lidt af det hele i ét og samme smykke.

Smykket er udstyret med en stor flot 6 mm. lukkekugle i hver ende. Det er ikke kugler som er ment til at være diskrete, nej disse flotte kugler er født til opmærksomhed. Ud over at være farvet i samme nuance som selve staven, er de nemlig også begge udstyret med en skinnende smuk klar sten. Stenene er cirkelrunde og har form som en diamant, så de glitrer og glimter mest muligt, når lyset falder på dem.

Detaljer
NavnBrystpiercing med sten
SKUNipple-52
Kampagne3 for 2
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeNipplestav
PlaceringNipple
Længde14 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse6 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Samlet længde26 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brystpiercing med sten
Din bedømmelse
Brystpiercing med sten