Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Brystpiercing med sten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Grøn, lilla, sort, guld og sågar en sprudlende multifarve, er bare nogle af de mange lækre farver, som denne flotte brystpiercing fås i. Du får her en simpel lige stav til din brystpiercing, som fås i et væld af skønne farver der virkelig kan pifte din brystpiercing op med et flot nyt look.

Måske er du i det fornemme humør og vil gerne have smykket i et eksklusivt guldlook, eller måske vil du gerne prøve den lidt rå sorte farve i din brystpiercing. Det kan selvfølgelig også være at du bare elsker at lege med farverne og derfor er mest tiltrukket af en af de andre flotte pangfarver. Hvis det er helt umuligt at vælge en af de fede farver frem for en anden, kan du også kaste dig over den multifarvede variant som rummer lidt af det hele i ét og samme smykke.

Smykket er udstyret med en stor flot 6 mm. lukkekugle i hver ende. Det er ikke kugler som er ment til at være diskrete, nej disse flotte kugler er født til opmærksomhed. Ud over at være farvet i samme nuance som selve staven, er de nemlig også begge udstyret med en skinnende smuk klar sten. Stenene er cirkelrunde og har form som en diamant, så de glitrer og glimter mest muligt, når lyset falder på dem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-52
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 26 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images