Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hjerteformet brystpiercing med skinnende sten

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette piercingesmykke er til dig der har hjertet på rette sted. Denne brystpiercing er i et utrolig smukt design i form af et dobbelt hjerte, som er dekoreret med skinnende diamantformede sten. De to hjerter ligger over hinanden, således at staven er lidt fremhævet fra selve brystet. Det er med at at give en lille pirrende fornemmelse i brystet, som du vil komme til at elske.

Dette er et rigtig godt valg til dig der gerne vil have din piercing skal udstråle det søde og frække, men samtidig også et touch af stil.

Så bær hjertet uden på brystet og dekorer din brystpiercing til glæde for dig og din partner.

Selve hjertet har en indenvendig diameter på 15mm og med en udevendig på 20mm gør det, at dette er et smykke man ligger mærke til, men som stadig ikke er for klodset at se på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-21
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 14 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Vedhænget er lavet af et andet materiale end selve staven og har derfor fået en belægning for at opnå samme farve som staven. Du kan læse mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Flot smykke
Karakter
Dette er et rigtig pænt smykke. Lidt svært at få på men med så smukt et smykke, gjorde det ingenting. Bedømt af Juanita
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerteformet brystpiercing med skinnende sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images