15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Brystpiercing med stenbue-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

129,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Du ser her det perfekte smykke til hende, som gerne vil være både fræk og feminin på samme tid, når det kommer til den intime piercing i brystvorten. Denne brystpiercing er lavet i et stilrent design af kirurgisk stål, med en flot og helt blank rund ring, som omkranser brystvorten.

Undersiden af den blanke ring er dekoreret med runde facetskårede sten, som her fås i flere forskellige farvekombinationer. Stenbuen består af fem store runde sten samt fire mindre runde sten, der sidder placeret skiftevis. De små sten er klare ved alle fire varianter mens de store sten fås i forskellige farver. Du kan selvfølgelig også blot vælge smykket med lutter klare sten hvis det er det klassiske og meget stilrene look du går efter. Men hvis der gerne må være lidt spræl på farverne, har du også mulighed for at prøve en med enten røde, pink eller turkise sten.

Smykket åbnes og lukkes nemt med en af de 5 mm. store lukkekugler, som sidder for hver ende af staven. Kuglerne er, som resten af smykket, holdt i det rene blanke look, så stilen er enkel og ens hele vejen igennem.

Detaljer
NavnBrystpiercing med stenbue
SKUNipple-54
Kampagne-15%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeBrystskjold
PlaceringNipple
Længde19 mm.
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
FarveBlank
Er smykket limet?Ja
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brystpiercing med stenbue
Din bedømmelse
Brystpiercing med stenbue