Brystpiercing med stenbue

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du ser her det perfekte smykke til hende, som gerne vil være både fræk og feminin på samme tid, når det kommer til den intime piercing i brystvorten. Denne brystpiercing er lavet i et stilrent design af kirurgisk stål, med en flot og helt blank rund ring, som omkranser brystvorten.

Undersiden af den blanke ring er dekoreret med runde facetskårede sten, som her fås i flere forskellige farvekombinationer. Stenbuen består af fem store runde sten samt fire mindre runde sten, der sidder placeret skiftevis. De små sten er klare ved alle fire varianter mens de store sten fås i forskellige farver. Du kan selvfølgelig også blot vælge smykket med lutter klare sten hvis det er det klassiske og meget stilrene look du går efter. Men hvis der gerne må være lidt spræl på farverne, har du også mulighed for at prøve en med enten røde, lyserøde eller turkise sten.

Smykket åbnes og lukkes nemt med en af de 5 mm. store lukkekugler, som sidder for hver ende af staven. Kuglerne er, som resten af smykket, holdt i det rene blanke look, så stilen er enkel og ens hele vejen igennem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-54
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super flotte.
Karakter
Super flotte og sidder som de skal, køber helt sikkert her igen. Bedømt af nickie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med stenbue
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.