Brystskjold med takker og buer

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du udstyret med små fine brystvorter fra naturens hånd? Så har vi her det helt perfekte brystskjold til dig. Piger med små brystvorter, må ofte gå udenom brystskjold, fordi smykkerne bliver for store og voldsomme, i forhold til piercingen. Men det har vi her rådet bod på, med dette utrolig fine og feminine lille brystskjold, som har en indre åbning til brystvorten, på blot 11 mm.

Samtidig er det søde smykke designet med lette linjer og masser af luft i det imponerende mønster af takker og buer, så det holdes både let og luftigt at bære. Det ser både smart og moderne ud, samtidig med at funktionaliteten er helt i top.

Du vælger selv om du ønsker den blanke, den guldfarvede eller den rødguldsfarvede model, som alle er lige smukke, på hver sin unikke måde. Smykket holdes på plads med en traditionel lukkekugle for hver sin ende af den 19 mm. lange stav, som er diskret placeret på indersiden, af det flotte skjold.

Din nipple vil stråle som en glad lille sol, med dette pragtfulde brystskold, så skynd dig til tasterne, og bestil din personlige favorit..

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-83
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Diameter på ring 11 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystskjold med takker og buer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.