Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Brystskjold med takker og buer

89,00 kr
På lager

Er du udstyret med små fine brystvorter fra naturens hånd? Så har vi her det helt perfekte brystskjold til dig. Piger med små brystvorter, må ofte gå udenom brystskjold, fordi smykkerne bliver for store og voldsomme, i forhold til piercingen. Men det har vi her rådet bod på, med dette utrolig fine og feminine lille brystskjold, som har en indre åbning til brystvorten, på blot 11 mm.

Samtidig er det søde smykke designet med lette linjer og masser af luft i det imponerende mønster af takker og buer, så det holdes både let og luftigt at bære. Det ser både smart og moderne ud, samtidig med at funktionaliteten er helt i top.

Du vælger selv om du ønsker den blanke, den guldfarvede eller den rødguldsfarvede model, som alle er lige smukke, på hver sin unikke måde. Smykket holdes på plads med en traditionel lukkekugle for hver sin ende af den 19 mm. lange stav, som er diskret placeret på indersiden, af det flotte skjold.

Din nipple vil stråle som en glad lille sol, med dette pragtfulde brystskold, så skynd dig til tasterne, og bestil din personlige favorit..

Detaljer
NavnBrystskjold med takker og buer
SKUNipple-83
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeBrystskjold
PlaceringNipple
Længde19 mm.
Diameter på ring11 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse5 mm.
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brystskjold med takker og buer
Din bedømmelse
Brystskjold med takker og buer