Brystpiercing med slange

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super flot og lidt frækt brystskjold med et meget detaljeret slangemotiv. Denne brystpiercing er især til særlige lejligheder, men kan selvfølgelig også bruges permanent. Den består af en lige stav som går gennem brystvorten, der så omkranses af en slange. Begge kugler kan skrues af piercingsmykket og den er derfor meget nem at sætte i sin Brystpiercing, hvad enten det gøres indefra og ud, eller omvendt.

Smykket er lavet af kirurgisk stål og selve ringen i skjoldet, består faktisk af slangens krop. Slangen er virkelig designet med omhu og er således lavet med naturtro "slangeskind" fra top til tå. Den har en rigtig flot 3D effekt og ser utrolig flot ud, når den "slanger" sig rundt om brystvorten.

Mønsteret på slangens hoved er lavet lidt anderledes så det tydeligt ses hvilken ende der er hvad. Halespidsen snor sig til gengæld rundt om sig selv, som havde det været en ægte slange der har lagt sig til rette på dit bryst.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-14
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Farve Blank
Kuglestørrelse 5 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med slange
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images