Brystpiercing med todelte englevinger

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Flyv blandt englene med denne ultra søde og meget feminine brystpiercing som har to yndige englevinger i hver ende af staven. Smykket er lavet af ren og flot blank kirurgisk stål og har en 12 mm. lang stav.

I stedet for lukkekugler er staven her så bare udstyret med de søde englevinger som virkelig er detaljerede i deres design. Hvert vingesæt består af to vinger der ligger forskudt hen over hinanden. Vingerne er smukt udformet og er lavet med et indre rille-mønster som får det til at se ud som om man kan se hver enkelt fjer i de sarte vinger. Hver vingespids er desuden dekoreret med en skinnende smuk klar sten som lige giver smykket det ekstra lille pift af kvindelig elegance.

Så hvis du går og leder og efter en ny brystpiercing som er prisvenlig uden at gå på kompromis med kvaliteten, så vil denne dejlige brystpiercing med todelte englevinger, være et meget oplagt valg,

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-48
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 12 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med todelte englevinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.