Brystpiercing med filigran i halvmåne

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette smykker er til dig der er piercet i brystvorten. Gerne vandret, da smykket egner sig bedst til denne retning.
Smykket består i al sin enkelthed af en 22 mm. lang stav der er lavet af kirurgisk stål. På staven er der monteret et skjold ved hjælp af to ringe bag på skjoldet. Skjoldet har form som en halvmåne, som er åben i toppen. Halvmånen er prydet med små finurlige mønstre, kaldet filigran. Skjoldet er lavet af messing.

Du kan vælge smykket i to forskellige farver, som du også kan se på billedet herover. Der er en guldfarvet og en sølvfarvet. Begge modeller har fået en sort baggrund, for at lade mønsteret på skjoldet træde mere frem - Det giver samtidig smykket et antikt look, da det ligner en form for oxidering.
Den indvendige diameter på månen er 13 mm. Så din brystvorte må ikke gerne være større end det, da du ellers får svært ved at montere skjoldet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nipple-44
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 22 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhænget
Belægningstype Alm. belægning
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Brystpiercing med filigran i halvmåne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.