Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Navlepiercing med diamantlook

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne navlepiercing glimter og glitrer så snart lyset rammer de smukke kugler. Kuglerne er lavet af kirurgisk stål hvor overfladen er ru, som om de har været under en hammer. Hemmeligheden er dog, at de er blevet sandblæst, hvilket betyder, at små sandpartikler er blevet pustet med høj kraft ind på kuglerne, som dermed har gjort overfladen ujævn. Det giver en effekt, som nærmest kan relateres til diamanter, som også glitrer i lysets skær.

Du vælger selv om staven på din variant skal være af kirurgisk stål eller om du vil have det mere rene materialt, titanium. Ved begge varianter vil kuglerne være lavet af kirurgisk stål. du kan også selv vælge længde på din navlepiercing. En normal navlepiercing har et mål på 10 mm., men denne model fås også i kortere og længere udgaver.

Farven på kuglerne bestemmer du også selv, blandt de farver du ser på porduktbilledet. Du har endda mulighed for at få en anden farve på bundkuglen end farven du vælger på topkuglen. Du kan med andre ord få et smykke der er skræddersyet til dine behov og dit outfit.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer ACO-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglerne er blevet overfladebehandlet for at opnå et mere spændende look. Læs mere om belægninger her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Blandet
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.