Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du går lidt op i kvalitet og smykkematerialer, så ved du sikkert også, at titanium er toppen af poppen, når det kommer til piercingsmykker. Titanium er det reneste materiale du kan byde din piercing. Det er 100% fri for nikkel og så er det tilmed et utrolig hårdfør og robust materiale. Det holder simpelthen i en mindre evighed

Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde dig denne skønne og enkle lille labret, som netop er lavet af titanium. Labretten er holdt i et simplistisk design, med en enkelt blank kugle for enden. Det smarte ved denne labret, ud over de åbenlyse fordele, er at den er udstyret med et indvendigt skruegevind. Det vil sige at frem for at skrue kuglen ned over staven, så skrues den altså ind i staven, hvor selve gevindet sidder på indersiden. På den måde risikerer du ikke at nappe eller nive i den sarte hud, når smykket skal i og ud. Indvendigt skruegevind er virkelig bare en af de bedre opfindelser, når det kommer til piercingsmykker.

Labretten fås i to forskellige trådtykkelser og flere forskellige længder. Den kan passe til flere forskellige slags piercinger, alt afhængig af hvilken størrelse man vælger. Labretter er især velegnede til forskellige former for læbepiercinger, hvor den flade bagende, generer indersiden af munden, mindst muligt. Den passer også rigtig godt til ørepiercinger, hvor den både kan placeres i en helix- eller traguspiercing, eller ganske enkelt bare i øreflippen.

Uanset hvor du placerer den, vil din piercing være dig evigt taknemmelig, for denne lækre labret af ægte titanium.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-92
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images