Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Labret af titanium med indvendigt gevind-20%

79,20 kr Fra 99,00 kr -20%
På lager

Hvis du går lidt op i kvalitet og smykkematerialer, så ved du sikkert også, at titanium er toppen af poppen, når det kommer til piercingsmykker. Titanium er det reneste materiale du kan byde din piercing. Det er 100% fri for nikkel og så er det tilmed et utrolig hårdfør og robust materiale. Det holder simpelthen i en mindre evighed.

Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde dig denne skønne og enkle lille labret, som netop er lavet af titanium. Labretten er holdt i et simplistisk design, med en enkelt blank kugle for enden. Det smarte ved denne labret, ud over de åbenlyse fordele, er at den er udstyret med et indvendigt skruegevind. Det vil sige at frem for at skrue kuglen ned over staven, så skrues den altså ind i staven, hvor selve gevindet sidder på indersiden. På den måde risikerer du ikke at nappe eller nive i den sarte hud, når smykket skal i og ud. Indvendigt skruegevind er virkelig bare en af de bedre opfindelser, når det kommer til piercingsmykker.

Labretten fås i to forskellige trådtykkelser og flere forskellige længder. Den kan passe til flere forskellige slags piercinger, alt afhængig af hvilken størrelse man vælger. Labretter er især velegnede til forskellige former for læbepiercinger, hvor den flade bagende generer indersiden af munden mindst muligt. Den passer også rigtig godt til ørepiercinger, hvor den både kan placeres i en helix- eller traguspiercing, eller ganske enkelt bare i øreflippen.

Uanset hvor du placerer den, vil din piercing være dig evigt taknemmelig for denne lækre labret af ægte titanium.

Detaljer
NavnLabret af titanium med indvendigt gevind
SKULabret-92
Kampagne-20%
LukketypeInternt gevind
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialeTitanium
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret af titanium med indvendigt gevind
Din bedømmelse
Labret af titanium med indvendigt gevind