Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret af titanium med indvendigt gevind og forskellige designs

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En labret er lidt af et alsidigt smykke. Den kan bruges i flere forskellige piercinger. Mest anvendt er nok i læben og i øret. I læben er den genial pga. sin flade bagende der jo er inde i munden mellem læbe og gummer. I øret er den også perfekt, da der ikke altid er meget plads inde i selve øret. Her fylder den lille plade heller ikke særlig meget.

Smykket har, som navnet siger, et indvendigt gevind, hvilket betyder at gevindet sidder inde i staven. Det gør at du skal skrue din top ned i staven i stedet for ned over staven, som det ellers ofte ses. Toppen du skruer ned i staven kan vælges med flere forskellige designs. Her kan bl.a. nævnes en stjerne, et lyn, en måne etc.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-44
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af titanium med indvendigt gevind og forskellige designs
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.