Piercingkugle af titanium til indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Titanium er et utroligt godt materiale til både nye piercinger og personer der lider af nikkelallergi - titanium indeholder nemlig ingen nikkel. Derfor er dette materiale også internationalt, det mest anbefalede materiale til nye piercinger. Kuglen her er også lavet at titanium - det vil sige, at du her har muligheden for at få en løs kugle, til dit titanium smykke, der har et indvendigt gevind.

Kuglen er helt rund og skinnende, lige på bortset fra skruen i bunden. Smykket er udstyret med en lille skrue, der gør det muligt, at skrue den ned i et indvendigt gevind på flere forskellige smykker. Du kan eksempelvis bruge kuglen på en helt almindelig lige stav, eller en labret.

Som du nok også kan se på de to kasser længere oppe på siden, så har du også nogle ting, som du skal tage stilling til. Du kan nemlig både vælge trådtykkelse og kuglestørrelse på kuglen. Du kan vælge kuglestørrelser der går fra 3 mm. helt op til 5 mm., samt en trådtykkelse der går fra 1.2 mm. til 1.6 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-43
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle af titanium til indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.