Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Matsort buet stav med spikes

49,00 kr
På lager

Sort er godt men matsort er bare lige en tand flottere, fordi det fremstår i en mere bearbejdet form. Staven her er lavet af kirurgisk stål som så har fået en belægning i den matte sorte farve. Når farven er mat, betyder det er overfladen ikke er blank samt at lyset derfor ikke vil reflekteres i den. En helt glat og blank overflade vil normalt give genskind når lyset rammer den, men når overfladen er mat vil dette ikke ske. Den matte overflade er nemlig ikke helt glat nede på det mikroskopiske niveau, for det matte look er fremkommet ved at man har "kradset" ganske let og nærmest helt umærkbart i overfladen.

Så det matte look er altså en ekstra bearbejdning der er foregået, efter den sorte belægning er lagt på. Derfor er den matsorte farve også lidt mere eksklusiv, end dens blanke modstykke.

Staven med de lækre spikes vil egne sig fremragende til en øjenbrynspiercing eller en brystpiercing og den fås i tre forskellige længder, så der er mulighed for at skræddersy smykket til lige præcis dine mål.

Detaljer
NavnMatsort buet stav med spikes
SKUBanana-64
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeBuet stav
PlaceringØjenbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Vertical labret
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Matsort buet stav med spikes
Din bedømmelse
Matsort buet stav med spikes