Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Matsort buet stav med spikes

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Sort er godt men matsort er bare lige en tand flottere, fordi det fremstår i en mere bearbejdet form. Staven her er lavet af kirurgisk stål som så har fået en belægning i den matte sorte farve. Når farven er mat, betyder det er overfladen ikke er blank samt at lyset derfor ikke vil reflekteres i den. En helt glat og blank overflade vil normalt give genskind når lyset rammer den men når overfladen er mat, vil dette ikke ske. Den matte overflade er nemlig ikke helt glat nede på det mikroskopiske niveau, for det matte look er fremkommet ved at man har "kradset" ganske let og nærmest helt umærkbart i overfladen.

Så det matte look er altså en ekstra bearbejdning der er foregået, efter den sorte belægning er lagt på. Derfor er den matsorte farve også lidt mere eksklusiv, end dens blanke modstykke.

Staven med de lækre spikes vil egne sig fremragende til en øjenbrynspiercing eller en brystpiercing og den fås i tre forskellige længder, så der er mulighed for at skræddersy smykket til lige præcis dine mål.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-64
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort buet stav med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.