Simpel d-formet ring

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En D-ring er et meget alsidigt smykke, da det kan anvendes i mange forskellige slags piercinger. En D-ring er lidt en blanding mellem en stav og en almindelig ring. Det betyder dog ikke at den kan anvendes hvor du normalt ville bruge en lige stav. F.eks. gør den sig ikke så godt som et tungesmykke. Til gengæld er den kanon som et brystsmykke eller en septumpiercing. Den kan også anvendes i øjenbrynet eller i øret.

Helt simpelt forklaret, så er dette smykke lavet af ét stykke metal. Dvs. der er ingen aftagelige dele, som man kan tabe ned i ens håndvask og aldrig se igen. Jamen hvordan fungerer det så, tænker du måske? Det er faktisk meget lige til. Som du kan se på produktbilledet, er der en lille åbning i det ene hjørne. Åbningen skal du ikke trække fra hinanden, men nærmere "twiste". Så når smykket ligger fladt på bordet skal den lige stav pege let opad. På den måde ødelægger du ikke "spændingen" i metallet og smykket holder sin form.

Vælg mellem flere størrelser og flere farver i boksen ovenfor og vi vil efterfølgende pakke og sende smykket direkte til din postkasse.
Når du vælger længden på smykket, er det længden på den lige del, som går fra den ene ende af halvbuen til den anden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-106
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Twist
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Træls at bruge
Karakter
Et fint septum smykke som passer perfekt - desværre er det bare enormt træls at bruge. Der skal tang til og det tager et godt stykke tid at få det på plads. Men hvis man er tålmodig så er det et pænt smykke til en dejlig pris. Bedømt af Jenný
Fin men svær at håndtere.
Karakter
Ville gerne have et septum smykke der sad tæt til næsen og denne var første forsøg. Jeg købte den i guld 1,2 mm / 8 mm. Resultatet er virkelig fint og diskret. Men jeg synes den er virkelig være at sætte i og tage ud. Det er umuligt uden brug af tang - og selv der tager det 10 minutter. Og jeg skal nemt kunne sætte smykket i og tage det ud pga arbejde - så jeg prøver et andet guld smykke. Men til 19 kr er det et fund! Pæn når den sidder der og en billig måde at prøve de forskellige farver på. Bedømt af Matilde
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel d-formet ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images