Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Dermal formet som blomst med dråbeformede sten som blade

79,00 kr
På lager

Blomster er et meget populært motiv til design af piercingsmykker. Det skyldes nok det enkle, dog meget flotte udseende, som et blomster design kan tilføre et smykke. Med dette smykke har du også mulighed for at få et piercingsmykke med et flot blomst design.

Smykke, som du er klikket ind på, er en dermal, der er blevet formet som en blomst og har fået påsat fem dråbeformede sten, der skulle forestille at være blomstens blade. Blomsten er lavet ud af messing og derefter belagt for at give smykket en flot farve - du kan vælge mellem flere farver, blandt andet guld og rødguld. Smykket er dog ikke kun lavet ud af messing. På bagsiden af smykket sidder der en lille skrue, der er lavet af kirurgisk stål - det havde også været ret svært at bruge smykket, hvis det blot var en flad plade formet som en blomst.

Du kan som sagt vælge smykket i flere farver - dette gælder dog ikke stenene. Som du også kan se på billedet ovenfor, så vil stenene på smykket altid være klare, uanset om du for eksempel vælger en blank udgave eller en rødguld udgave af denne dermal.

Detaljer
NavnDermal formet som blomst med dråbeformede sten som blade
SKUDermal-52
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeKirurgisk stål
Farve på stenKlar
StentypeKubisk zirkonia
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dermal formet som blomst med dråbeformede sten som blade
Din bedømmelse
Dermal formet som blomst med dråbeformede sten som blade