Tilbud

Rund dermal med facetskåret centersten i flere farver

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 62,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her er lavet af messing med en lille skrue bagpå, der er lavet af kirurgisk stål. I midten af smykke sidder der en stor facetskåret centersten og reflekterer alt lys der rammer den. Rundt om centerstenen sidder der en masse små klare sten, der øger smykkets skønhed. Hele smykket er blevet belagt med forskellige belægninger, som for eksempel 14 karat guld på guldmodellerne.

Som der blev hintet i det tidligere afsnit, så kan du vælge mellem flere farver på selve smykket, men du kan også vælge farven på centerstenen. Du kan blandt andet få smykket i en blank udgave, eller i en rødguld udgave. Derudover kan du også få en lyserød, eller turkis centersten. På denne måde kan du helt selv vælge den sammensætning af farver, som du aller bedst kan lide.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-62
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rund dermal med facetskåret centersten i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images