Tang til dermal anchor disks

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du en dermal anchor, kender du med garanti til besværet med at iskrue en ny top i den eksisterende base der sidder under huden. For det første er disken lille og for det andet kan den sidde et sted på kroppen, som ikke er så nem at komme til.

Med denne tang kan du få et fast greb om din disk, så du let kan dreje den ned i pladen. Tangen er udstyret med en lille rille i tangens køber, som gør at du kan få fat om din dermal anchor top. Den passer til de mest normale mål, som er fra 3 mm. og op til 6 mm. Når man først har fået et godt greb om sin top, kan tangen låses ved hjælp af tre små "hakker", som med et lille twist let kan løsnes igen.

For nærmere info, tag da et kig på produktbillederne - De forklarer hele konceptet meget godt.

Har du også problemer med at skrue din gamle kugle ud af din dermal, findes der også en dermal anchor tang til dette formål.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-18
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Utrolig god
Karakter
Tangen gjorde udskiftningen af dermalsmykket let som en leg. Jeg har haft problemer med at bytte smykket ud med et andet pga. lange negle, men med denne tang var det ikke længere noget problem. Anbefales til alle med lange negle og fumlefingre :) Bedømt af Irene
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tang til dermal anchor disks
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.