Kugleholder

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Alle kender det, man er ved at isætte et piercingsmykke med små kugler i sin piercing og med ét har man tabt kuglen, hvorefter man ikke kan finde den igen.

Med dette smarte stykke værktøj, slipper man for problemet. Tangen har fire arme, som skubbes ud ved at trykke stiften på bagenden af tangen i bund - Lidt som en kuglepen, hvorefter armene kommer til syne. Man lader armene gribe fat om kuglen, som så er fikseret i de fire arme. Det er naturligvis vigtige at hullet på kuglen vender udad, da man ellers ikke kan skrue den fast på selve ringen eller staven.

Bemærk at værktøjet kun er til at holde kuglen og lige skrue den på staven eller ringen. Man kan altså ikke spænde kuglen fast med dette stykke værktøj - Men når kuglen først sidder på smykket, kan der altid skrues ekstra med fingrene. Det er dermed heller ikke beregnet til at skrue fastspændte kugler af med.

Anbefalet kuglestørrelse: 3 mm. - 6 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-17
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Farve Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
kugleholder
Karakter
den er super go især til de små kugler og spikes som er svær at holde med gigt fingre kan anbefaldes

det er pengene værd en ekstra hånd
Bedømt af Hanne
kugleholder
Karakter
den er bare mega holder især til de små kugler Bedømt af mega go
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kugleholder
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.