Tang til labret

Lagerstatus: Ikke på lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Et uundværligt stykke værktøj til enhver piercer der skal isætte en labret. Skal der f.eks. en labret i tragus eller et andet kringlet sted, så kan det ofte være svært at komme til pga. pladsen. Det bliver meget lettere med denne tang, som har to fangarme, hvor der på den ene arm er lavet en slidse, så smykket kan sidde i spænd mellem armene. På den måde kan du let få smykket ind de mest kringlede steder.

Vøkrtøjet er lidt over 11 cm. langt og har to afrundede ender på ca. 7 mm. Den ene fangarm er svagt konkav, så det også er muligt at holde stave med kugler i enden. Den anden spids er som sagt forsynet med en slidse, som er omkring 2 mm. bred, så den passer til langt de fleste smykker.

Pincetten er forsynet med en låsemekanisme, som let låses ved at presse armene sammen og let åbnes ved at klikke låsen op med en finger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tang til labret
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.