Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tang til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

199,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har vi et stykke værktøj, som næsten er uundværligt når man har en dermal.

De fleste der har en dermal anchor, kender det at skulle skifte topkuglen - Det kan være en smertefuld affære, da pladen under huden kan dreje med.
Det er meningen at ens væv under huden skal hæfte sig om pladen, så pladen bliver "en del af kroppen". Men når man vil skifte topkuglen, kan den nogen gange sidde så godt fast at man river pladen under huden med rundt. Det laver denne tang nu om på.

Tangen er rent faktisk verdens tyndeste dermal anchor tang, så du let og uden problemer kan få den under togkuglen og klemme rundt om den stangen der går op gennem huden. Tangen er ca. 13 cm. lang og under 1 mm. høj og er forsynet med en fordybning i hver siden af klemmearmene, så den kan klemme om staven. (Se billede herover).

Når du først har fået fat om staven, er der en låsemekanise i tangen, som gør at den bliver ved med at klemme, så du let og ligetil kan skrue topkuglen af.

Så har du før haft bøvl og problemer med at skifte dine topkugler på dine dermals, så er dett et perfekt køb til et smertefrit skift af dermal topkugler.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tool-19
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Rustfri stål
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tang til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.