Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tang til dermal anchor

199,00 kr
På lager

Her har vi et stykke værktøj, som næsten er uundværligt når man har en dermal piercing.

De fleste der har en dermal anchor ved, at det kan være en smertefuld affære at skulle skifte topkuglen, da pladen under huden kan dreje med.

Det er meningen at ens væv under huden skal hæfte sig om pladen, så pladen bliver "en del af kroppen". Men når man vil skifte topkuglen, kan den nogen gange sidde så godt fast at man river pladen under huden med rundt. Det laver denne tang nu om på.

Tangen er rent faktisk verdens tyndeste dermal anchor tang, så du let og uden problemer kan få den under topkuglen og klemme rundt om den stangen der går op gennem huden. Tangen er ca. 13 cm lang og under 1 mm høj og er forsynet med en fordybning i hver siden af klemmearmene, så den kan klemme om staven. (Se billede herover).

Når du først har fået fat om staven, er der en låsemekanisme i tangen, som gør at den bliver ved med at klemme, så du let og ligetil kan skrue topkuglen af.

Så har du før haft bøvl og problemer med at skifte dine topkugler på dine dermals, så er dette værktøj et perfekt køb til et smertefrit skift af dermal topkugler.

Detaljer
NavnTang til dermal anchor
SKUTool-19
TypeVærktøj
MaterialeRustfrit stål
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tang til dermal anchor
Din bedømmelse
Tang til dermal anchor