Dermal af 14 karat guld med sten

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu har du mulighed for at få dig en rigtig flot og eksklusiv dermal anchor disk til din dermalpiercing. Denne dermal er lavet af 14 karat guld og er dermed et smykke af absolut højeste kvalitet. Denne toplækre dermal er udstyret med en smuk klar sten og kan fås i to forskellige størrelser, alt afhængig af hvor synlig du ønsker din dermal skal være. Sidder den et sted hvor det er alfa omega at din dermal fremstår lille og diskret, vil modellen på 3 mm. være det mest oplagte valg. Sidder den derimod et sted hvor den gerne må skabe noget opmærksomhed og blikfang, kan du med fordel vælge modellen på 4 mm. Prisen er den samme så du behøver ikke lade pengepungen påvirke dit valg af størrelse.

Den smukke klare sten har fået en slibning der giver den mange flader som lyset kan afspejles i. Det er samme type slibning som man også ser ved diamanter og som har den fordel at stenen glimter og glitrer fra alle vinkler, når den rammes af lyset. Stenen holdes fast af fire små solide fangarme, som griber fat om stenen bagfra og søger for at den bliver siddende hvor den skal.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-16
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images