Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Flad dermal anchor med opalsten

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få det diskrete look af en flad dermal, helt uden at gå på kompromis med design eller skønhed. Her får du nemlig en virkelig flot dermal anchor i et lækkert stilrent design, som skaber masser af blikfang med sin smukke opalsten i centrum. Stenen er omkranset af en blank stålkant og buer kun en lille smule op ad så det flade look bevares. Du kan dermed have smykket på alle steder på kroppen, uden at det vil kunne ses alt for tydeligt under tøjet.

Omkring 95-97% af verdens opalsten, findes i Australien og ca. 80% af disse er koncentreret i det sydlige Australien. Opal er da også Australiens nationale ædelsten og man forstår egentlig godt at de har en hang til disse vidunderlige smukke sten med de mangfoldige farver og nuancer.

Den smukke opalsten som findes i rigtig mange forskellige varianter, kan her fås i fire af de mest populære farver. Der er hvid eller lyserød opal til dem som ønsker et feminint look samt blå eller grøn opal til dem som går efter at skille sig ud med flotte pangfarver man næsten ikke kan undgå at lægge mærke til.

Så vælg din foretrukne opal før du lægger din nye lækre dermal anchor i kurven og går videre til bestilling. Så sørger vi for at du får dit nye smykke leveret med rekordfart, direkte til postkassen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-29
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Stentype Syntetisk opal
Kuglestørrelse 4 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Flad dermal anchor med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images