Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Flad dermal anchor med opalsten

69,00 kr
På lager

Nu kan du få det diskrete look af en flad dermal, helt uden at gå på kompromis med design eller skønhed. Her får du nemlig en virkelig flot dermal anchor i et lækkert stilrent design, som skaber masser af blikfang med sin smukke opalsten i centrum. Stenen er omkranset af en blank stålkant og buer kun en lille smule op ad så det flade look bevares. Du kan dermed have smykket på alle steder på kroppen, uden at det vil kunne ses alt for tydeligt under tøjet.

Omkring 95-97% af verdens opalsten, findes i Australien og ca. 80% af disse er koncentreret i det sydlige Australien. Opal er da også Australiens nationale ædelsten og man forstår egentlig godt at de har en hang til disse vidunderlige smukke sten med de mangfoldige farver og nuancer.

Den smukke opalsten som findes i rigtig mange forskellige varianter, kan her fås i fire af de mest populære farver. Der er hvid eller pink opal til dem som ønsker et feminint look samt blå eller grøn opal til dem som går efter at skille sig ud med flotte pangfarver man næsten ikke kan undgå at lægge mærke til.

Så vælg din foretrukne opal før du lægger din nye lækre dermal anchor i kurven og går videre til bestilling. Så sørger vi for at du får dit nye smykke leveret med rekordfart, direkte til postkassen.

Detaljer
NavnFlad dermal anchor med opalsten
SKUDermal-29
Trådtykkelse1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
TypeDermal top
PlaceringAnti-øjenbryn, Surface-tragus, Bindi, Horizontal labret, Kind, Butterfly, Brystbenet, Kavalergang, Hofter, Christina/Venus, Dermal
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse4 mm.
StentypeSyntetisk opal
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flad dermal anchor med opalsten
Din bedømmelse
Flad dermal anchor med opalsten