Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 87

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 87

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Dermal anchor piercing

Dermal anchor er uden tvivl en af de flotteste piercinger man kan få. Og de piercingsmykker du kan få netop til denne piercing er endnu flottere. Dermal anchor har mange forskellige navne. Typisk vil du støde på navne som Micro Dermal, One-Point Piercing – og selvfølgelig det mest kendte navn: Dermal anchor.

I teksten herunder kan du læse mere om dermal anchor. Du vil bl.a. få en bedre viden om vores store udvalg af piercingsmykker til dermals. Nederst på siden har du mulighed for at få mere information om piercinger.

Kan du lide dermal anchors? Så læs med her.

Hos BodyMod.dk Shop har vi et flot og spændende udvalg af Dermals

Vi er stolte af at have et så stort udvalg piercingsmykker til dermals. Hos os kan du finde mange forskellige piercingsmykker i et hav af afskygninger. Så hvad end du kan lide dermals med sten, dermals i guldbelagte farver eller noget helt tredje, har vi noget der falder i din smag. Lige nu har vi faktisk en dermal med design som en skruemøtrik, hvis det kunne friste. Ta’ et kig på vores store udvalg og bliv fristet til at købe din næste dermal anchor.

Værd at vide om dermal anchors

Hvis du er den heldige ejer af en dermal anchor eller en micro anchor, så har du muligheden for at skifte topkuglen – og det er rigtig smart. Fælles for alle vores piercingsmykker, hvor topkuglen kan skrues af, er målene på trådtykkelsen. I Europa bruger vi stort set de samme mål til trådtykkelsen hvad end du befinder dig i Spanien eller Danmark. Derfor kan du med ro i sindet bestille en topkugle/plade herfra uden at være i tvivl om den passer i din dermal anchor piercing.

100% sikre materialer i dermal anchors

Materialerne som vores piercingsmykker til dermals bliver lavet i er enten kirurgisk stål eller titanium. Derfor skal du som nikkelallergiker ikke være bange, da hverken kirurgisk stål eller titanium udleder nikkel. Kirurgisk stål og titanium er to hårdføre materialer, der egner sig rigtig godt til piercingsmykker. I vores udvalg af piercingsmykker til dermals kan du kun finde smykker, der er lavet af enten kirurgisk stål eller titanium.

Hvordan plejer jeg bedst min piercing?

Hvis du gerne vil pleje din piercing så godt som muligt, så bør du bruge nogle af vores plejeprodukter. Hos BodyMod.dk Shop har vi et stort udvalg af forskellige plejeprodukter, der alle kan hjælpe dig med at få en sund og ren piercing. Hvis du gerne vil have en decideret guide til, hvordan du renser din piercing, så kan du finde denne på vores informationsblog.

Læs mere på vores informationsblog om piercinger

Hvis du gerne vil vide mere om piercinger, så bør du aflægge vores informationsblog et besøg. Udover at kunne læse vores guide om god hygiejne, så kan du bl.a. også læse om de forskellige materialer, der bliver brugt til at lave piercinger med. Der ligger et hav af artikler og indlæg og venter på at blive læst af dig. God fornøjelse med din dermal anchor.