Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Blomst af 14 karat guld med syv sten i center til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

279,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Man kan aldrig gå helt galt i byen med en fin lille blomst til dermal anchor. Især ikke, hvis den også er lavet af det eksklusive materiale 14 karat guld.

Smykket er formet som en blomst med seks blade. Bladene er blevet lavet tredimensionelle, sådan så smykket får noget dybde og ser knap så flad ud. Inde i midten af smykket sidder der syv klare sten - seks sten i en cirkel der omkranser den syvende centersten. Mellem bladene og stenene på smykket er der lavet en smule luft, som gør, at smykket ikke er så kompakt at se på.

Selvom smykket er lavet af 14 karat guld, så har du også muligheden for, blandt andet, at få den i en 14 karat hvidguld. Denne udgave er mindst lige så skøn som den gule guld, og er et fantastisk alternativ, hvis du synes den traditionelle guld er for kedelig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Blomst af 14 karat guld med syv sten i center til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.