Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal af 14 karat guld med flettet mønster og sten

Lagerstatus: På lager

299,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Den her dermal er en af de lidt mere interessante. Der sker nemlig en hel masse på denne dermal. I den ene side har du et flot flettet mønster, der starter udefra og bevæger sig ind mod midten. På den anden side har du en ru overfalde, hvor der sidder en række sten på - også denne starter udefra og bevæger sig ind mod midten. Sidst men ikke mindst, så sidder der også en stor og funklende centersten i midten, der fuldender hele udseendet.

Smykket er lavet af det eksklusive materiale 14 karat guld. Men du kan blandt andet også få en udgave, der er lavet af 14 karat hvidguld, hvis 14 karat guld ikke lige falder i din smag. Smykket er cirka 6 mm. stort, hvilket vil sige at det er et ret småt smykke, men det er samtidigt også meget fængende.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal af 14 karat guld med flettet mønster og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.