Rund dermal anchor base af titanium

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne dermal anchor er mere eller mindre som en almindelig dermal anchor - Den eneste forskel er bare, at basen er rund, hvor de normalt er aflange. Den er mere stabil når den kommer under huden, da den har en "fod" hele vejen rundt om staven der stikker op ad huden, hvor de normale dermal anchors kun har en "fod" foran og bagved. Basen er lavet af titanium
Den runde del af pladen har to huller som vævet kan holde fast i, og gør at basen sidder godt fast under huden. Man kan med fordel anvende vores dermal anchor assistent tool, og vores dermal anchor insertion tool, når piercingen skal laves. Disse er med til at gøre isættelsen af basen noget nemmere, da der her er tale om et meget lille "smykke" som bliver placeret under huden.

Basen kan købes med tre forskellige højder. Nemlig 2- 2,5 eller 3 mm. Dette gør at basen er meget alsidig, og der vil her være en dermal anchor til en hvilken som helst kropsdel. Alle vores toppe, som du finder under kategorien med dermal, passer til disse baser.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-40
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rund dermal anchor base af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.