Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tungepiercing af kirurgisk stål med mange forskellige farver sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en enkel og super flot tungepiercing med en smuk facétskåret sten der pryder topkuglen af dette lækre tungesmykke. Denne tungepiercing fås i et utal af forskellige varianter så du har her chancen for at få fingrene, eller tungen, i et smykke der på alle måder passer til lige præcis din tunge, din smag og din pengepung.

Nogle tunger er tykke mens andre er mere tynde og dette smykke er derfor også lavet i mange forskellige længder, så du kan få dig et smykke som passer helt perfekt til din tunges individuelle mål. Standardlængden for en tungepiercing er 16 mm. men du kan få dette smykke helt ned til en 10 mm. lang stav samt op til en længde på 19 mm. Stort set alle tunger falder indenfor dette spænd så alle kan få denne flotte tungepiercing i en længde der passer til dem.

Ud over længden skal du naturligvis også vælge stenfarve og her er valgmulighederne faktisk endnu større. Vi fører nemlig denne tungepiercing med sten i en bred vifte af forskellige flotte, frække, friske og feminine farver. Der er rent ud sagt så mange farver at den største udfordring nok bliver at vælge én, frem for alle de andre.

Sidst men ikke mindst, lagerføres denne tungepiercing også i to forskellige materialer, nemlig kirurgisk stål samt titanium. Hvis du har problemer med allergi vil titanium være et oplagt valg, for selv om det er noget dyrere, er det også det reneste materiale der fås til smykker og er f.eks. 100% fri for nikkel. Vi kan i hvert fald på alle måder varmt anbefale titanium til piercingsmykker.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
perfekt!
Karakter
Super lækker piercing og modtog den dagen efter. Super service, kan klart anbefales! Bedømt af DK
Lækker
Karakter
Super god Bedømt af Dorte
Tungepiercing
Karakter
god service + super god kvalitet! Bedømt af Johnny
Super!
Karakter
Super god service! + super god kvalitet!
Er helt tilfreds, modtog pakken dagen efter :-))))
Bedømt af Pernille
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing af kirurgisk stål med mange forskellige farver sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images