Tungepiercing med tofarvet pille

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Læg pillen midt på tungen, tip hovedet bagover og synk. Sådan plejer man at gøre når man skal sluge en pille men her kan du få dig en pille som bliver liggende på din tunge, ligemeget hvad du gør. Du får nemlig her en evighedspille i form af denne fede og lidt frække tungepiercing.

Staven på denne tungepiercing er lavet af kirurgisk stål mens bundkuglen og den frække tofarvede pille, er lavet af akryl, som er et dejlig skånsomt materiale at bruge i munden. Akryl er et plastmateriale som udover at være nikkelfrit, også vil skåne dine tænder samt tandkød mest muligt under brug.

Den tofarvede pille er i naturtro størrelse og er således 15 mm. lang samt 5 mm. bred, hvilken nogenlunde svarer tll størrelsen på en panodil. Denne pille er dog langt fra bare hvid som en almindelig panodil. Det du har med at gøre her er en flot eksotisk pille som fås i hele syv forskellige farvekombinationer. Den ene halvdel af pillen er hvid på alle modellerne mens den anden halvdel er den farve som du selv vælger. Bundkuglen vil ligeledes have den farve som du selv vælger.

Så skynd dig at vælg din foretrukne farve og få din nye pille som ikke kan sluges, sendt direkte til postkassen med vores altid hurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-68
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med tofarvet pille
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images