Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tungepiercing med tofarvet pille

29,00 kr
På lager

Læg pillen midt på tungen, tip hovedet bagover og synk. Sådan plejer man at gøre når man skal sluge en pille men her kan du få dig en pille som bliver liggende på din tunge, ligemeget hvad du gør. Du får nemlig her en evighedspille i form af denne fede og lidt frække tungepiercing.

Staven på denne tungepiercing er lavet af kirurgisk stål mens bundkuglen og den frække tofarvede pille, er lavet af akryl, som er et dejlig skånsomt materiale at bruge i munden. Akryl er et plastmateriale som udover at være nikkelfrit, også vil skåne dine tænder samt tandkød mest muligt under brug.

Den tofarvede pille er i naturtro størrelse og er således 16 mm lang samt 5 mm bred, hvilken nogenlunde svarer til størrelsen på en panodil. Denne pille er dog langt fra bare hvid som en almindelig panodil. Det du har med at gøre her er en flot eksotisk pille som fås i hele syv forskellige farvekombinationer. Den ene halvdel af pillen er hvid på alle modellerne mens den anden halvdel er den farve som du selv vælger. Bundkuglen vil ligeledes have den farve som du selv vælger.

Så skynd dig at vælg din foretrukne farve og få din nye pille som ikke kan sluges, sendt direkte til postkassen med vores altid hurtige levering.

Detaljer
NavnTungepiercing med tofarvet pille
SKUTongue-68
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypeTungestav
PlaceringTunge
Længde16 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeAkryl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tungepiercing med tofarvet pille
Din bedømmelse
Tungepiercing med tofarvet pille