Tungepiercing af titanium med glimmerkugler

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med dette piercingsmykke er du sikker på du har et produkt du kan være glad for i lang tid, da meterialerne er i top. Staven på tungepiercingen er lavet af titanium, som er allergivenligt, men samtidig også meget god for dem, som skal have den første piercing. Kuglerne er lavet af akryl, som skåner dine tænder ved slag (i forhold til kugler af stål, som kan slå tænderne i stykker).

Hvis modellen ikke passer dig, så har vi stave fra 16 mm. som er standard og helt ned til 10 mm. Vælg din farve og ønskede stavlængde i boksen herover og få leveret næste hverdag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-32
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing af titanium med glimmerkugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.