Tungepiercing med metallisk look og stænkpletter

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Der findes almindelige tungepiercinger og så findes der de tungepiercinger som har et helt unikt look. Du ser på den sidste af de to slags her.

De lækre modeller fås i fem forskellige farver og flere forskellige længder. Tungepiercingen er lavet med kugler af akryl og en stav af ægte kirurgisk stål, hvilket gør denne model sikker for alle at bruge. For hverken akryl eller kirurgisk stål frigiver nikkel eller ander skadelige stoffer til kroppen. Akryl har desuden den fordel, at det flækker før en sund tand. Så du kan med andre ord beskytte dine tænder ved at bruge kugler af akryl.

Akrylkuglerne er belagt med en tynd overflade klar akryl, som giver denne tungepiercing et lækkert metallisk look. Dertil kommer der de mange tilfældige stænkpletter, som gør hver en tungepiercing helt unik.

Så skal du give din piercing et friskt pift, er det blot med at få bestilt med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-9
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglerne
Kuglestørrelse 6 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med metallisk look og stænkpletter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.