Tungepiercing af ptfe i flotte farver

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super lækre tungepiercinger af PTFE, i flotte forskellige farver. Fordelen ved PFTE er blandt andet, at det ikke ødelægger dine tænder eller tandkød, samt den kan blive i din piercing, under alle medicinske ingreb.

Dette piercingsmykke er allergivenligt og et rigtig lækkert produkt, perfekt til dig, der ønsker en tungepiercing, der bevare de flotte tænder. Fås i flotte sommerfarver :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-45
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Flot og behagelig
Karakter
Lidt mærlig at sætte ind i tungen men den er ellers vældig behagelig at bruge. Staven er blød så det føles lidt underligt lige til at starte med. Kuglerne er "bløde" og klirrer ikke så meget på tænderne. Anbefaler dem især hvis man ønsker at undgå slidtage på tænderne. Bedømt af IJ
Top dollar!
Karakter
Simpelthen så lækkert et smykke og for fedt at man bare kan klippe i staven så den passer! Bedømt af Julie G.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing af ptfe i flotte farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.