Selvlysende tungepiercinger i seks forskellige farver

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 23,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en lækker tungepiercing, som lyser i mørke. Du vælger selv mellem en af de seks flotte farver i boksen til højre for billedet.

Selve tungepiercingen er lavet af blødt og fleksibelt akryl, som både er sikkert for tænder og tandkød. Akryl har derudover den gode egenskab at det ikke indeholder nogle skadelige stoffer som nikkel etc.

Længden på staven kan du selv bestemme, du kan nemlig bare kan klippe den kortere hvis den er for lang. Skruer man en stålkugle ned over staven, skærer den selv et nyt gevind, så du igen kan skrue akrylkuglen på. Men som standard kommer den i en 16 mm. længde, hvilket er det mest almindelige at bruge.

Så er du til glow in the dark piercingsmykker, så bestil allerede i dag.

Du kan også bestille alle seks farver via linket her og spare næsten 50%: Lyser i mørke - 6 tungepiercinger kun 99,- kr.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Selvlysende look
Karakter
God og fin piercing som ikke slider på tænderne. Men du skal regen med at stikke tingen ud i lyset lidt tid, før kuglerne blir selvlysende. Fedt look til fester eller til leg med kæresten. Bedømt af IJ
:)
Karakter
Rigtig fine kugler. Lidt frækt at de lyser i mørket ;p Bedømt af Mia
Fint til prisen!
Karakter
Jeg købte en af disse piercinger i lyserød, produktet fejler intet.
Det eneste problem for mig ved piercingen er jeg synes kuglerne er lidt for store til mig :) det er nok smag og behag.

Hurtig levering og fin indpakning!
Bedømt af Simone
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Selvlysende tungepiercinger i seks forskellige farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images