Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tungepiercing med blød tickler

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 29,25 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en tungepiercing, som ikke bare er flot, men kan være med til at give lidt ekstra lir i soveværrelset? Så prøv en tungepiercing med en blød ticker. De små ultrabløde tråde kan give en helt speciel følelse når tungen bliver brugt de mere intime steder. Det er ikke kun de små tråde som er super bløde, men også selve topkuglen, så hele oplevelsen bliver ekstra fornøjelig.

Du kan naturligvis også bruge smykke til hverdag og pga. de sikre akrylkugler, mindsker du også kraftigt risikoen for ødelagte tænder. Staven er ægte kirurgisk stål hele vejen igennem, så du er også sikker på at smykke ikke frigiver nikkel eller andre skadelige stoffer.

Så vælg hvilken af de mange farver og hvilken størrelse du ønsker i boksen foroven og prøv vores hurtige dag til dag levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-25
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
++++
Karakter
Rigtig fedt smykke :)
Dog skal man passe på med det, da det nemt kan gå i stykker. Men man får en tilfreds kæreste ;)
Bedømt af Tenna
Det perfekte smykke
Karakter
Det er ikke særlig langtid siden jeg købte dette smykke, og jeg må sige at jeg er mere end bare tilfreds med det!

Grunden til at jeg har valgt et smykke i plast er at det ikke skader emaljen, også er min tandlæge også lidt gladere for at jeg har valgt at få en tungepiercing ;)

+ så må jeg også sige at min kæreste også er yders tilfreds med præcis dette smykke, så husk det! ;D
Bedømt af Margrethe Falkenberg
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med blød tickler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images