Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tungepiercing af titanium med sten

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en funklende flot og super allergivenlig tungepiercing med en flot sten i valgfri farve. Denne tungepiercing er lavet af titanium som er det ypperste indenfor piercingmaterialer og som ikke indeholder skyggen af nikkel. Du kan af samme grund også bruge denne piercing i alle typer piercinger, selv dem som er helt nylavede.

Den flotte tungepiercing fås i 10 forskellige lækre farver som rangerer lige fra en klassisk klar og over i feminine pastelnuancer samt friske stærke pangfarver. Vælg f.eks. en smuk aurora borealis, en dugfrisk græsgrøn eller en fræk lilla farve, hvis du gerne vil skabe lidt opmærksomhed omkring din tungepiercing.

Dette smykke kan fås i flere forskellige længder så du har mulighed for at få dig en tungepiercing som passer helt perfekt til lige præcis din tunge. Du vælger blot din ønskede længde i boksen ved siden af billedet, hvor du også vælger din foretrukne farve.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-20
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Kuglestørrelse 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing af titanium med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.