Tungepiercing med hjerte

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange er det bare det mest enkle som også er det sødeste og mest stilfulde design og lige præcis den beskrivelse, lever denne super yndige tungepiercing med hjerte i høj grad op til. Du får her et smykke som er holdt i et stilet tidløst design og som i al sin enkelthed, kun er pyntet i form af en topkugle som forestiller et flot blankt og massivt lille hjerte.

Hvad enten dit hjerte banker for det simple look, det feminine design eller blot hjerter i al almindelighed, så vil denne super søde tungepiercing med hjerte sikkert hurtigt blive en af dine favoritter. Vi har alle tendensen til at bruge de samme tøjstykker samt smykker igen og igen, og denne søde tungepiercing med hjerte, kan lynhurtigt gå hen og blive til eb af den slags smykker.

Bundkuglen er almindelig rund så det er altså kun den lille hjertekugle i toppen, som skiller sig ud i dette smykke. Vælg selv dir foretrukne materiale samt din ønskede længde i boksene ved siden af billedet, før du lægger din nye søde tungepiercing med hjerte i kurven og går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Kuglestørrelse 9 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Helt speciel
Karakter
Kræver noget tilvænning når man er vandt til en kugle, men et virkelig flot og specielt smykke. Jeg fik min pakke meget hurtigere end jeg havde regnet med, og fantastisk at man får gratis fragt når man køber for over 100 kroner, dem kan man nemt bruge på bodymod :D Bedømt af Mia
Flot smykke
Karakter
Et super smukt smykke Bedømt af Betina
Super sød
Karakter
Flot, stylet og feminin tungepiercing Bedømt af Jeanette
Fræk
Karakter
Den er super fræk Bedømt af Ole
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med hjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.