Tungepiercing med glimmerkugle

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

Tilkøb en kortere eller længere stav - Dette er valgfrit

Produktbeskrivelse
Detaljer

Bare fordi en tungepiercing sidder inde i munden, behøver den bestemt ikke være kedelig at se på. Jo mere spræl, glitter og farver, jo mere blikfang vil den også skabe og her er der tale om en tungepiercing, som faktisk har det hele.

Der er hele 7 flotte klare farver at vælge imellem, som består af en hel masse farvede glimmerflager, der er samlet under en kuppel af klar plast. Netop fordi der er tale om glimmerflager, vil denne flotte tungepiercing glitre og glimte, når du taler eller åbner munden og lyset finder vej derind.

Den klare plastkuppel består af et tyndt lag epoxy som både holder glimmerflagerne på plads, men også har den funktion at det beskytter tænder samt tandkød mod skader.

Der er faktisk ikke andet end gode grunde til at investere i denne lækre tungepiercing, du skal blot vælge din favoritfarve før du går videre til bestilling.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tongue-67
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 16 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 7 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 6 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Behagelig og rigtig flot
Karakter
Eneste minus er at den er svær at spænde helt, ellers rigtig fed piercing Bedømt af Helene
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tungepiercing med glimmerkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images