Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Helingstop til dermal anchor

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Når man lige har fået lavet en dermal piercing, kan der nemt opstå hævelser i og omkring området, hvor huden er blevet piercet. Det betyder i de fleste tilfælde ikke så meget, da det er en hel normal reaktion fra din hud. Men når det drejer sig om en dermal anchor piercing, kan der opstå det problem at der kommer for meget pres omkring piercingen, da dermal smykket som oftes er forholdsvist lille og sidder meget tæt ind til huden.

Her kan en lidt længere dermal anchop top, som giver huden mere plads og luft til mulige hævelser i helingsprocessen, være den ideelle løsning. Denne top er netop beregnet til dette formål og har således en højde på 2 mm. samt en bredde på 1,6 mm. Den vil sørge for at holde din nye dermal anchor piercing pæn og på rette plads, under selve helingsprocessen.

Vær opmærksom på at det kun er selve toppen eller hovedet som følger med når du køber dette produkt. Selve basen følger altså ikke med.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-22
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Helingstop til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.