SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Labret med blomst og indvendigt gevind

89,00 kr
På lager

Har man muligheden for at vælge mellem smykker med indvendig og udvendig gevind, er indvendig gevind klart at foretrække, da de er mere skånsomme mod ens piercing. Valget har du desværre ikke her, da vi har taget det for dig. Smykket du ser på billedet herover, er nemlig forsynet med et indvendigt gevind, hvor selve blomsten skrues ned i staven. Det gør, at når staven isættes din piercing, laver gevindet ikke skade inde i selve hullet, som det godt kan gøre med et udvendigt gevind.

Staven kan vælges i flere forskellige farver, hvor den blanke model samtidig findes med flere forskellige farver centersten. Farven på stavene og farven på centerstenene er det eneste der kan konfigureres på dette smykke - Ellers er de 100% identiske, når det kommer til størrelse og antal sten i blomsten.

Smykket kan bruges i flere forskellige slags piercinger, hvor målene på smykket (som du kan se under næste fane) stemmer overens med målene på ens piercing. Her kan bl.a. nævnes læbepiercing, helixpiercing eller traguspiercing. Ønsker man en kortere eller længere stav, findes disse som løssalg under vores produktkategori med løsdele.

Detaljer
NavnLabret med blomst og indvendigt gevind
SKULabret-99
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeInternt gevind
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Længde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kuglestørrelse6 mm.
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret med blomst og indvendigt gevind
Din bedømmelse
Labret med blomst og indvendigt gevind