Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Push-in labret med marquise-formet sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 69,00 DKK

Nu kun: 55,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten her er en såkaldt push-in labret. Forskellen på denne labret og alle andre "almindelige" labrets er at denne ikke har noget gevind. I stedet har den en lille stift siddende på frontdelen, som er let buet, for at stiften kan sidde i spænd nede i staven. Du trækker simpelthen bare fronten ud af staven og "pusher" den i igen, når staven sidder hvor den skal - Det er let og ligetil.

Smykket kan vælges i tre forskellige farver og i to forskellige længder. Den findes i den gængse 8 mm. og en kortere udgave på 6 mm. Begge modeller er 1,2 mm. i tykkelsen. Farverne der kan vælges mellem, er dem du ser på produktbilledet - Blank, guld og rødguld. Materialet der er farver er messing. Selve staven er lave af kirurgisk stål.
I fronten sidder samtidig 3 små sten. De er skåret i en facon der kaldes marquise, som er en form for oval der er spids i begge ender.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-129
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Belægningstype PVD-belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Push-in labret med marquise-formet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.